keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Paluu normaaliin arkeen

Viime viikoisiin allergiatesteihin palatakseni, mun selkä näytti tosiaan alla olevalta. Testikuppeja taisi olla n. 80kpl kiinni selässä.


Mitään järkevää syytä huulien allergiaan ei valitettavasti näistäkään testeistä löytynyt :( Nyt tosin oireilua ei hetkeen ole ollut, eli pidetään peukut pystyssä :) Olo oli kyllä kuin kilpikonnalla panssari selässä noiden kanssa. Oli ihanaa päästä perjantaina kunnolla suihkuun ja hinkkaamaan jälkiä pois!


Treenit on neljän päivän levon jälkeen kulkenut erinomaisesti. Sarjoissa pituuksia on saanut tietyissä liikkeissä kasvatettua ja ennen kaikkea tuntumaa olen saanut hyvin aina treenattavaan lihakseen :) Olenkin antanut itselleni luvan vähän modata treenejä itselleni sopivimmiksi. Eilen korvasin normi kyykyn hip thrustilla, jolla saan paremman tuntuman pakaraan ja takareisiin.

Tänään on ollut huilipäivä ja äsken nautiskelin täytetyistä paprikoista ja itsetehdyistä lohkoperunoista. Nam! Ruuasta puheenollen, sain tänään vasta laitettua mun parin viikon takaisesta hemmottelu aamiaisesta kuvia. Kyllä tulee nälkä kuvia katsellessakin :)



                                                                         uusiin kulhoihin mahtuu isompikin puuroannos :)

Mun on ollut aina tosi hankala löytää sopivia ja hyviä treenikenkiä, johtuen hyvin pienestä jalankoosta. Olinkin superonnellinen, kun löysin Niken Free Bionicit alennetulla hinnalla ja sopivan kokoisina Sportamoren nettikaupasta.


                                                                                        Ihanan väriset ja superhyvät jalassa!

Tällä viikolla on ajatuksissa pyörinyt melkoisen paljon mahdollinen muutaman kuukauden mittainen valmennut, mutta siitä lisää mikäli sellainen tässä toteutuu :) Mikäli kellään lukijalla on kokemusta PT:stä ja hyvistä tuloksista, kuulisin niitä mielelläni!

3 kommenttia:

  1. Mitä tuo herkullisen näköinen leipä (tai sen kaltainen) tuossa aaamupalassa mahtoi olla? :>

    Itse olen kavereilta kuullut hurjasti positiivista palautetta, kun ovat ottaneet itselleen PT:n. Ja pari kaveria toimii alalla. Kyllä ne osaa puskea ja kannustaa kummasti eteenpäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on focacciaa :) resepti siihen löytyy täältä: http://www.hellapoliisi.fi/leivonnaiset/suolaiset-leivonnaiset/2126-focaccia
      Muuten tehty ohjeen mukaan, mutta oliivit mustia viipaleina ja lämmöt 200C kunnes näyttää hyvältä :) Suosittelen kokeilemaan, ihan mielettömän hyvää!

      Poista
    2. Täytyy kyllä testailla, sen verran herkulle näyttää! :)

      p.s. Jätin sinulle pienenpienen blogihaasteen omassani :>

      Poista