lauantai 9. marraskuuta 2013

Treenejä, ruokaa, töitä ja unta

Otsikko tiivistää kyllä hyvin mun tämän hetkisen elämän sisällön.

Salilla on nyt tullut käytyä 5-6 kertaa viikossa, viime viikon lauantaina kävin polkemassa muutaman tunnin spinningmaratonin, joten aerobistakaan ei täysin ole unohdettu ;) Tänään kävin tekemässä eksrtatreeninä takareidet ja takapuolen. Oli mukavaa vaihtelua, kun sali ei ollut täyteen ammuttu. Yllätin itseni nostamalla sumona maasta 5 x 85kiloa. Ei noita ylimääräisiä kiloja vissiin ihan turhaan ole otettu :D

Kiloja siis on kertynyt..jonkinverran. En ole hetkeen vaa´alla viitsinyt turhaa käydä, mutta kyllähän sen vaatteista näkee että alkaa kiristämään. Kummasti vaatii kanttia tämäkin. Välillä tuntuu että tekisi mieli olla syömättä mitään, kun oikein ärsyttää. Mutta sitten taas koitan muistutella itselleni minkä takia tätä teen. Ilmeisesti vaatii tämä bulkkikin pääkopalta melkoisesti, kuten myöhemmin kiristelykin. Joulukuun alkupuolella  mulla muuttuu treeniohjelma ja ruokavalio. Kummasti sitä kyllä jo odottaakin.


Kunnon ruoka ja herkut on löytäneet mahaani tien :)

Marraskuu on alkanut ihmeen lämpimästi ja vaikka en todellakaan kaipaa niitä parinkymmenen asteen pakkasia, toivoisin maahan kuitenkin lunta, niin olisi valoisampaa. Töissä kun muutettiin kerrosta alaspäin, lähti mahdollisuus nähdä työpäivän aikana ulos ja loisteputkivalaistus ei ehkä ole se paras piristämään päivää. Onneksi sainkin mieheltä töihin kirkasvalolampun, joka on nyt jo yhtenä päivänä ollut testissä :)


Olen piristänyt itseäni myös sopivankokoisilla liiveillä, joista löysin kivan pirteät värit.

      Kuva vähän vääristää, mutta vasemmanpuoleiset on korallinväriset ja oikealla olevat neonkeltaiset.

Huomenna olisi tarkoitus mennä porukoille syömään ja muistamaan isää :) Lisäksi vuorossa on viikon viimeinen salitreeni. 
Marraskuu on itselläni viikonloppujen osalta melkoista pikkujoulujuhlaa, saas nähdä miten selvitään :D

2 kommenttia: