sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Stress comes easy, but won´t leave as easily..

Vihdoinkin aikaa istuutua koneelle hetkeksi rauhassa, tekemistä tosin olisi vaikka muille jakaa, siltä ainakin tuntuu.. Oon aina ollut kova ottamaan stressiä pienistäkin asioista ja välillä jopa tuntuu, että jos mulla ei stressin aihetta ole, keksin sen. Voi kun oppisin ottamaan rennosti ja elämään vain hetkessä..

Nyt on kuitenkin ensimmäisen viikon 5 salitreeniä takana. Tänään kävin lisäksi n. tunnin reippaalla kävelylenkillä, pitäen sykkeen n. 140 tuntumassa.


Aamu siis alkoi varsin mukavassa säässä ulkoillen. On kyllä uskomatonta että vielä syyskuussa saadaan nauttia näin lämpimistä ja aurinkoista ilmoista.

Perjantaina kävin tekemässä rintatreenin. Aiemmassa ohjelmassa olen tehnyt viikkoon vain kaksi liikettä rinnalle, penkin ja vinopenkin. Ihan kunnon tuntuman sainkin nyt, kun liikkeitä riitti useampia. Ainoastaan ristikkäistaljassa tehdyssä rintaliikkeessä oli vähän hankaluuksia painojen kanssa. Pienemmällä painolla jaksoin tehdä reippaasti enemmän, kuin mitä ohjeissa oli ja isommilla painoilla taas ei kulkenut lainkaan :D Vatsat mulla on ollut ihan tulessa, sillä niitä olen tottunut tekemään kerran viikossa kolme liikettä ja tällä viikolla niitä on tullut tehtyä kolmena vai neljänä(kö?) eri päivänä, huhhuh.

Lauantain aloitin perinteisellä aamupuurolla, jota ruokavalioon kuuluu tällä hetkellä 50g. Hassua että jossain vaiheessa söin vain puolittaisen määrän tuosta ja vielä oudommalta tuntuu se, että muutama vuosi sitten en syönyt aamupalaa lainkaan (!!). Hauis ja ojentajat saivat treeninsä aamupalan jälkeen ja uusia liikkeitä oli molemmissa verrattuna aiempaan ohjelmaan. Hauikselle liikkeitä oli vähän vähemmän, mutta tuntuman sain hyvin.

Viimeisiä vatsoja puristamassa

Kotona laitettiin yrttejä ZenGrow-ruukkuihin. Toivottavasti pysyisivät hengissä. Ruukuissa on basilikaa, thaibasilikaa, minttua, oreganoa, rosmariinia ja sitruunamelissaa. 



Illalla tein kinkkupizzaa rahkapohjalla ja tuli kyllä hyvää, vaikka aluksi vähän epäilinkin, sillä taikinan koostumus näytti aluksi melko mielenkiintoiselta :D Olin jo valmis heittämään pohjan roskiin. Onneksi en kuitenkaan heittänyt.



Paino mulla oli noussut 500g viikon takaiseen, vaikka tuntuu että oon syönyt ruokaa ihan älyttömästi. Meinasin ostaa kokoa isommat housut perus Dr. Denimeistä, ettei ala liikaa ahdistamaan painonnousu. Tällä hetkellä paino on siis 53,2kg (tai ainakin eilen oli) ja ihan hyvillä mielin annan sen nousta max 55-56 kiloon, mikäli treenipainot kasvavat ja tai ainakin saan kunnon tuntuman treeneissä. Ajattelin joskus marras-joulukuun vaihteessa aloittaa sitten taas lievän kiristelyn, toivoen että jotain saan läskin alta näkyviin :D

Ensi viikkoa stressaan jo valmiiksi, sillä mulla on iltavuoroa tiedossa, eli pitkää päivää. Täytyy siirtää iltapala ennen treeniä, muuten menee niin hankalaksi että ehdin syödä kaiken ruuan. Työpaikan sali tulee siis taas tutuksi ainakin parin päivän osalta :) Nyt lähden nauttimaan ystävien seurasta kahvin merkeissä :)!






2 kommenttia:

  1. heii mikä tuo pizzapohjan resepti on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pizzapohjan respti on otettu täältä: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/7182/Rahkapizza%20(pohja)/
      Suosittelen, ihan älytömän hyvää! :)

      Poista