maanantai 2. joulukuuta 2013

Still alive

...nigga. No ei, täällä ollaan edelleen, nyt onneksi on viikko lomaa niin ehtii ottaa vähän rennomminkin :D Kuten olen aiemminkin todennut, oon kova ottamaan stressiä kaikesta ja niin moni asia on mennyt nyt tänne kirjoittelun edelle valitettavasti.

Mistäs nämä viimeiset pari viikkoa ovat sitten koostuneet, töiden lisäksi olen koittanut käydä salilla ja tämän vuoden pakolliset pikkujoulutkin on juhlittu (ja niistä onneksi toivuttu) :D Verottavat kyllä melkoisesti nuo juhlimiset ja taitaa pitää paikkansa, että iän myötä seuraavan päivän olotilat vain pahenevat.



Käytiin viikko sitten nepalilaista ruokaa tarjoavassa Base Camp ravintolassa syömässä ja ruuat oli kyllä ihan taivaallisen hyviä! Toi itsetehty Naan leipä maistui myös erittäin hyvin :D


Perjantaina pidin vapaapäivän ja näinkin "talvisissa" maisemissa sain kävellä salilta kotiin.

Ensi viikolla olisi sitten tarkoitus aloittaa kiristely tästä kropasta ja voin vain todeta, että onneksi. Nämä muutaman kk:den aikana kertyneet +5kg ei meinaan kovin mukavilta tunnu. Pitää toivoa, että edes osa olisi lihastakin noista kiloista :D Tämän viikon aloitin jättämällä lounaan hiilarit pois. Äsken kokkailinkin itselleni herkullista juusto-kinkku munakasta.


Tänään olisi vuorossa ojentaja-hauis päivä, mistä todellakin tykkään <3 nyt viikon verran oon tehnyt ohjelmat fiiliksen mukaan, mutta ensi viikolla saan toivottavasti sitten uuden ohjelmankin ;) Palataan!

2 kommenttia:

  1. Munakas on kyllä herkullista - täytynee itsekin taas tehdä :)

    VastaaPoista