perjantai 6. joulukuuta 2013

Lomailua

Lomaviikko on vierähtänyt hyvin nopeasti :) Onneksi sen päätarkoitus, eli lepo on tullut toteutettua ainakin kunnon yöunien merkeissä. 8-9tunnin yöunet tuntuu olevan mulle sellainen sopiva unen määrä. Arkena nuo valitettavasti jää 6-7 tuntiin :(
Keskiviikkona kävin taas vaihteeksi hieronnassa. 2 tunnin kokovartalohieronta, vitsit mitä luksusta.

Eilen mulla oli vuorossa ohjatut treenit, jossa kävin läpi hieman uutta treeniohjelmaa, joka onkin hyvin erilainen, mitä aiemmin olen tehnyt. Mielenkiinnolla jään odottamaan (malttamattomana :D) tuloksia.
Aamulla kun heräsin, olikin koko kroppa ja etenkin takapuoli ihan jumissa. Treeni siis osui ja upposi!

Mulla on kohta synttärit ja ostinkin itselleni etukäteen synttärilahjan, mistä oon pitkän aikaa haaveillut, nimittän Versa Grippsit!


Tänään en kyllä kykene salille noita testaamaan, mutta huomenna pakko päästä kokeilemaan!

Käytiin myös syömässä Buffassa, jossa homma toimi vähän samanlailla kuin Raxissa, pizzojen ja salaatin lisäksi löytyi myös kunnon kotiruokaa. Useampi lautanen taisi tähän mahaan upota.. :D


Ostin tällä viikolla kaupasta myös älyttömän hyvää leipää, tai no näkkäriä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Hyvin menisi vaikka koko pussi kerralla suuhun, sen verran hyvää on.


Päätin myös keskiviikkoaamuna antaa toisen mahdollisuuden banaaniletuille. Kerran niitä kokeilin ja niistä tuli vain pahaa mössöä. Nyt paistaminen onnistui hyvin. Paistoin miedommalla lämmöllä pidemmän aikaa ja koostumus muistuttikin jo lettua. Maku oli kyllä omaan suuhuni edelleen turhan "munainen" :D Tykkään kyllä kananmunista ja paljon, mutta banaaniin yhdistettynä ei valitettavasti itselleni toimi, vaikka terveellisiä varmasti ovatkin. Ainakin terveellisempiä kuin normiletut.


Eilisellä reissullä käytiin myös Martinassa, jossa söin superhyvää lohta punajuuren ja parsarisoton kanssa. Siitä ei valitettavasti kuvia löydy, sillä ahneena ja nälkäisenä keskityin vain annoksen syömiseen :)

Nyt mua kutsuisi lounas ja sen jälkeen taas läksyt. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille, kelit ainakin on kohdillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti