sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uutta ohjelmaa ja kuivakuppausta

Maanantaina vaihtui tosiaan tuo treeniohjelma ja hyvin kyllä huomaa kropassa, että ärsyke on erilaista. Vaikka tällä viikolla onkin tarkoitus löytää uusiin liikkeisiin sopivat painot, sain kropan kyllä juntturaan jokaisessa treenissä. Jalkapäivään uutena liikkeenä tuli juoksijan askelkyykky, jossa tekniikka oli vielä vähän hakusessa, mutta tuntuman sai ainakin oikeaan paikkaan.

Rintatreenissä vähän harmittaa varmistusraudan puuttuminen penkistä työpaikan salilla, sillä 2,5kilon lisäys treenipainoihin aina vähän arveluttaa. Pelkään että jään tangon alle jumiin :D Tänään sain onneksi avustusta sen verran, että uskalsin kokeilla 47,5kilolla penkkiä. Avustettuna meni siinä 2 sarjaa 6 toistoilla, omin avuin olisi jäänyt varmasti kolmeen.

Nyt en ole saanut treeneistä mitään kuvia otettua, kun on ollut työpaikan salilla muita ihmisiä sen verran ja tänään otin kaiken hyödyn irti varmistajasta. Kuvina saa siis toimia tällä(kin) kertaa ruokakuvat. Täytyy panostaa ensi viikolla treenikuviinkin.

Poronkäristystä, kukkakaalimuussia ja puolukoita - nam

Paino on nyt pudonnut tasan 3kiloa joulukuun alusta ja siihen olen ihan tyytyväinen. Niinkin tyytyväinen, että kävin tänään syömässä buffan kiinalaisessa, hehh. Omaan tavoitteeseen, eli reissukuntoon on aikaa suunnilleen 2kk. Toivottavasti kehitys jatkuu saman suuntaisesti.


Olen ollut melko epätoivoinen ja kyllästynyt mun takareisien ikuisuus-selluihin. Aloitin tässä jokin aika sitten googlettelun, millä tuon appelsiini-ihon voisi saada pois. Mielessä kävi jopa Hypoxi ym, mutta hintojen vuoksi nuo ajatukset eivät olleet kovin realistisia. Törmäsin kuitenkin monessa paikassa kuivakuppaukseen ja kiinnostuin siitä. 

Kuivakuppauksen, eli imukuppihieronnan pitäisi auttaa lihaksiston veren- ja lymfanesteen kiertoon ja tuoda apua kosmeettiseen selluliittiin, turvotuksiin ja myös lihasjännitykseen. Kupit eivät paljoa maksaneet Hyvinvoinnin tavaratalossa. Tilasin nuo Keep Fit Jar:it. Keskiviikosta alkaen olen iltaisin n. 20min ajan vedelly reisiä, peppua ja alavatsaa + jenkkiksiä noilla ja kuppauksen aikana muodostuvan punoituksen (ja kivun :D) perusteella voisin kuvitella ainakin verenkierron lähteneen liikkeelle. Mitään ennen - jälkeen kuvia en omista reisistäni halunnut ottaa, mutta jos huomaan jotain muutosta, niin varmasti raportoin siitä tänne blogin puolelle. Vielä näin neljän päivän kuppauksen jälkeen, on vaikea arvioida mitään muutoksia.  Todella monesta paikasta löysin kuitenkin positivisia kokemuksia ihmisiltä kuivakuppauksesta ja sen hyödyistä.

Täytyy todeta, että tuo 20min menee kyllä ihan hujauksessa. Joskus kokeilin kuivaharjausta, mutta se innostus loppui hyvin lyhyeen, kun homma tuntui niin työläältä. Nyt olen vaan heittänyt kookosöljyt jalkoihin ja peppuun. Muutamia hyvin pieniä mustelmia olen myös saanut aiheutettua, mutta nuo ovat kuulemma ihan normaalia etenkin alkuvaiheessa. Täytyy toivoa että tästä löytyisi apu, ja pääsisin appelsiinireisistä eroon :D Eipä siinä, taidankin tästä lähteä nyt kuppailemaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti