perjantai 30. tammikuuta 2015

Päivä kanssani

Arkena aikatauluni ja rytmini on poikkeuksetta samanlainen, kuvailinkin keskiviikkoa ja arkirutiineitani hieman:

Aina edellisenä iltana varmistan pari kertaa, että herätys on varmasti päällä. Myöhästyminen tai kiirehtiminen on asioita, joita en siedä itseltäni :D


Herään arkena aina klo 4.55, varmistuksena on vielä toinen herätys, mutta pomppaan saman tien ylös ja suuntaan kylppäriin. Valot päälle ja hampaiden harjaus. Tämän jälkeen hiusten pesu. Hiukseni rasvoittuvat todella nopeasti ja ei toivoakaan, että voisin pestä edellis-iltana hiukset ja aamulla ne olisivat freesit.

Suuntaan alakertaan kuivaamaan hiuksia ja meikkaamaan. Katson kelloa ja se näyttää 5.30. Kasvot meikattu ja hiukset kuivattu.

Tyhjennän astianpesukoneen ja laitan kananmunia kiehumaan. Toinen miehelle ja toinen aamun välipalaani.


Mittaan oman puuroni ja laitan sen tekeytymään ja otan mustikoita pakkasesta sulamaan. Lisäksi teen aamuherkun, eli protskumössön -> suklaaheraa + tilkka vettä -> sekoita -> pakkaseen -> valmis nautittavaksi. Laitan meille myös vitamiinit valmiiksi.


Käyn laittamassa hiukset kiinni, herätän miehen ja puen päälle. Kello on 6.30 ja istahdan syömään aamupalaa, sekä lukemaan lempiblogeja.


7.00 aikaan olen syönyt ja pakannut eväät valmiiksi töihin ja matka töihin voi alkaa.


Aamupäivä menee todella nopeasti, syön aamun välipalani 10.30 ja huomaan että nälissäni unohdin ottaa kuvan. Havahdun hieman klo 13 jälkeen siihen, että pitäisi syödä.


Suurin osa ruuasta ehditty jo syömään. Klo 15.30 syön vielä välipalani, mutta nälän ja hopun vuoksi en ehdi ottamaan kuvia. Lähden töistä poikkeuksellisesti aikaisemmin, sillä minulla on treenit valmentajan kanssa. Suuntaan salille ja matka menee taas nopeammin, kuin olin ajatellut. Olen yleensä aina reippaasti etuajassa kaikissa menoissa ja tapaamisissani. Olen klo 16.50 pukkarissa ja treenit alkavat 17.30


Nuutunut vessaselfie :D

Treenit kulkevat hyvin, joudumme taas muokkaamaan liikkeitä, sillä pää alkaa kipeytyä jo reidenkoukistuksessa. 


Hyvä treeni saadaan kuitenkin aikaiseksi ja klo 19.13 olenkin jo junassa matkalla kotiin. Mies osti itselleen syntymäpäivälahjan, jonka on hakenut postista. 


Syön iltaruuan ja käyn suihkussa. Iltapalaksi mies valmisti meille loistavat smoothiet.



Kello lähenee klo 22, joten suunnataan nukkumaan. Aika perus päivä siis :D













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti