lauantai 24. tammikuuta 2015

Mitenkäs ne salitreenit sitten sujuivat?

Kävin torstaina 90min hieronnassa ja keskityimme vain mun lapojen alueelle, yläselkään, niskaan, sekä kallonpohjaan. Itse lavat eivät kuulemma ole niin jumissa, kuin lapojen kiinnityskohdat ja epäkkäät ovat. Jatkan edelleen jokailtaista venyttelyä, rullailua ja piikkimatolla makaamista.

Eilen mulla oli ohjelmassa etureisipainotteinen jalkatreeni Tiinan kanssa. Jännitin ihan mielettömästi sitä iskeekö särky. Menin hyvissä ajoin salille ja ehdin venytellä ja rullailla vajaan tunnin ennen treenin alkua.

Aloitettiin treeni kevyesti tekemällä yhteensä 200 toistoa hackia ja reidenojennuksia :D Ensimmäisen sarjan aikana hackissa alkoi tuntumaan sitä mukavan tuttua särkyä vasemmalla takaraivossa. Pyysinkin että lisätään painoa sen verran, että toistot ei ylitä 10. Onneksi minun tehtävänäni oli vain tehdä kuten käskettiin, keskittyä hengitykseen ja niskan rentona pitämiseen. Tämän jälkeen vuorossa oli kyykkyä smtihissä etureisille, askelkyykkykävelyä tanko suorilla käsillä pään yläpuolella superina prässin kanssa ja loppuun kunnon polte jaloille HIIT-painotteisesti. Lopussa tunsin itseni vähän kuin olisin siinä Kulta sinusta on tullut pullukka-sarjassa. Ei vaan jalat noussut millään ylös, heh.

Positiivinen homma oli siis se, että vaikka särkyä tuntui vieläkin, se ei ollut enää yhtä sietämättömän tuntuista. Vähän jäi mietityttämään, että olisiko vielä vähän enemmän voinut puristaa, mutta tänään on treeni kyllä tuntunut oikeissa paikoissa.

Tänään ohjelmassa oli selkä+olkapäätreeni ja sen jälkeen poseharkat. T-tankosoutu vaikutti liikkeeltä, josta pää ei ihan älyttömästi tykännyt, mutta muuten treeni kulki hyvin ja kivuitta. Uusi sali tosin kun oli kyseessä, oli hieman hakemista laitteiden kanssa.





Poseerausten kanssa on kyllä vielä tekemistä ja paljon, Jotenkin tuntuu älyttömän vaikealta saada levitettyä selkää ja pidettyä samalla hartiat alhaalla ja takana. Kävelykin vaatii vielä harjoittelua, jotta sen saa luontevaksi. Olen silti luottavainen, että harjoittelemalla säännöllisesti nyt poseerausta, alkaa sekin luonnistua.

Näyttäisi että puolierojakin löytyy, oikea puoli aukeaa selkeästi paremmin kuin vasen. Kehonhuoltoa vain lisää, että paikat saadaan auki :D

Mulla on muuten ihan maailman paras mies. Oon jo reilun viikon ajan saanut nauttia iltapalaksi aivan täydellisen makuisia smoothieita!



Terveellistä ja hyvää - mikäpä sen parempaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti