sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kulunutta viikkoa

Kun olin ottanut ainakin toistaiseksi voiton päänsärystä, päätti mut yllättää "mukava" flunssa. Kuumetta ei juurikaan ollut, mutta nenä ihan tukossa, ääni maassa ja veto poissa. Näin jo reilun kuukauden kroppaani kuunnelleena päätin tehdä sitä myös nyt ja päädyin lepäämään sohvan pohjalle :D

Tulosta sain aikaan, sillä olo onneksi parani totaalisella levolla ja kasalla vitamiineja. Treenejä sain onneksi tälle viikolle kasaan jo siten, että kaikki lihasryhmät tuli treenattua läpi. Ensi viikolle sitten suurin odotuksin, eli pääsisi vetämään kaikki viisi treeni kertaa.

Lauantaina kävin myös hierojalla ja Liisa totesikin, että niskat eivät ole enää niiiiin jumissa, kuin viikko sitten. Otin uuden hieronnan taas ensi lauantaille, jotta saadaan paikat kunnolla auki. 

Olen pyrkinyt myymään vanhoja vaatteita ja olenkin todennut FB:n kirpparit näppäriksi paikoiksi. Löysin sieltä alla olevan topinkin alle 30e hintaan.


Tämän viikon jalka-/olkapäätreeneistäkin tuli napsittua kuvia


Tehokas laite pepulle ja takareisille


Tällä sai hyvin tehtyä takaolkapäitä. Mukavat kuppausjäljet ja painaumat tosta kyykkykoneesta :D


Käskin miestä ottamaan kuvaa nesteisestä selästä, jotta näkisin onko se kasvanut yhtään. Lopputulos - vaikea sanoa :D



Lauantai-iltana herkuteltiin näin hyvännäköisellä - ja makuisella ruualla

Tänään kävin tekemässä ojentajia, pohkeita ja vatsoja. Oli niin jumissa vielä rinta sen treenaamisesta, että kurjasti esti dippien tekemisen ja muutenkin vähän vaikeutti treeniä. Ehkä ensi viikolla ei enää tule paikat niin kipeäksi, kyllä tää tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti