sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lomat lomailtu

Näinhän se on, että joulu on ohi ja lomat lomailtu. Olin tosin töissä maanantain ja perjantain, mutta tulihan siinä 3 päivää huilittua. Ja ensi viikolla sitten uuden vuoden päivä ja seuraavalla viikolla loppiainen.

Jouluaatto sujui mukavissa tunnelmissa vanhemmillani. Lahjat oli hyviä, ruoka vielä parempaa ja seura kaikkein parasta.




Mulla oli tuossa hetki sitten myös synttärit ja sain lahjaksi mm. toivomani Niken Theat, rakkautta.


Maistoinpa muuten ihka ensimmäistä kertaa tuota jauhelihapizzaa, jossa pohja tosiaan on valmistettu jauhelihasta. Ohje oli peräisin Nigellalta -> Meatzza niminen herkku. Herkullista oli ja ehdottomasti suosittelen reseptiä kokeilemaan.


En varmaan voi tarpeeksi hehkuttaa ostamiani Versa Grippsejä, ne on todellakin hehkutusten arvoiset, enkä enää osaisi niitä ilman ollakaan. Etenkin nyt, kun uudessa ohjelmassani on erittäin lyhyet palautukset, säästyy hermot vetoremmien kanssa säätämiseltä ja lisäksi olen käyttänyt Grippsejä monessa liikkeessä, joissa ei vetoremmeistä olisi ollut hyötyä.

Esimerkiksi työntävät liikkeet, kuten vinopenkki käsipainoilla. Liike on joskus ottanut ikävästi kämmeniin, mutta Versat antavat ranteelle erinomaisen tuen ja lisäksi mahtavan pidon. Känsätkin voi unohtaa, hehhee. Vipareissakin olen muutaman kerran käyttänyt, käsien ollessa todella hikiset, ei pääse näillä luistamaan. Ovat kyllä jokaisen euron arvoiset. Aluksi pelkäsin että tuo XS koko olisi itselleni liian suuri. Minulla on todella ohuet ranteet ja lisäksi kovin lyhyet sormet. Onneksi pelko oli kuitenkin turha.

Siinäpä siis ylistystä Versa Grippseille.

Kuvia itsestäni en kyllä ole lainkaan nyt ottanut. Tiivistyminenhän on nyt projektina, katsellaan jos jossain vaiheessa jotain kuvia saisin otettua itsestänikin, sikäli mikäli kehitystä on jollain lailla nähtävissä.


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen joulukattaus ja jouluruokalautanen! :) Ja mikä väri kengissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo äiti osaa ;) Ja tykkään kyllä itsekin, kun on pirteämmän väriset :)!

      Poista