sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Treeniä ja muutoksia kropassa

Tähän viikkoon on sisältynyt treenailua työpaikan salilla ja kisahallillakin tuli eilen käytyä treenaamassa. "Kotisalilla" oli tällä viikolla avoimet ovet uusille asiakkaille, enkä viitsinyt lähteä stressaamaan treenaamisesta sinne, joten suosiolla jäin töiden jälkeen työpaikan salille.

Koitin pukkarissa ottaa kuvia itsestäni, aika heikoin tuloksin...




Eilen tuli otettua vähän mittoja itsestä. Edellisen kerran otin joulukuun alussa. Paino silloin oli 56,3kg, eilen 54kg. Paino on tullut siis pari kiloa alaspäin. Lantiostani olen joka kerta yhtä järkyttynyt, mutta lähtötilanteessa se oli 100cm (!!) ja nyt 5cm vähemmän, eli 95cm. Vyötäröstä ei harmikseni ollut lähtenyt kuin pari senttiä pois ja se vieläkin on tuo mun ongelmakohta. Reisistä oli lähtenyt sentit pois ja käsivarsista rentona pari senttiä.

Tässä vielä pari kuvaa tämän hetken tilanteesta, pahoittelen noita järkyttäviä kotihousujani, hehh. Valokaan ei nyt ole mikään paras mahdollinen, mutta antaa mennä.




No nyt kun itse katsoo näitä kuvia tässä ruudulla, niin aika samaltahan ne näyttää, kun nuo kaikki aiemmat. Voisin maaliskuussa jotain vertailukuvia taas laittaa. Oletan että tämä positiivinen muutossuunta rasvan määrässä nyt jatkuu.

Reilun kuukauden olen nyt tehnyt ns. yksijakoisella ohjelmalla. Kolme kertaa viikossa koko kroppa läpi. Toinen treeneistä on enemmän voimapainotteinen (toistot 5-8) ja toinen volyymi (toistot 12). Ensi- ja seuraava viikko olisi tarkoitus vielä nykyisellään jatkaa, sen jälkeen treeni muuttuu hybridityyppiseksi kolmijakoiseksi. Viiden päivän kierrolla on tuota sitten tarkoitus toteuttaa. Innolla odotan taas muutoksia.

Loppuun vielä kuva eilisestä herkkulounaasta. Lohimedaljonkeja syötiin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti