tiistai 6. tammikuuta 2015

Aurinkoinen loppiainen

Jostain syystä heräämiset ovat näin pimeään aikaan tuntuneet erityisen hankalilta. Kesällä viikonloppuisin olin viimeistään kahdeksalta ylhäällä. Tänään oli tarkoitus hoitaa pois alta viikon aerobinen ja herätyskello soi ensimmäisen kerran seitsemältä. Ei kyllä pystynyt millään vielä silloin nousemaan vaan oli pakko torkuttaa puoli kahdeksaan saakka. Nopeasti sitä sitten heräsi, kun vain sai itsensä sängystä ylös.

Aamu alkoi 50min crossaamisella läheisellä salilla. Etureidet ovat vieläkin jumissa lauantaisesta jalkatreenistä, joten juokseminen ei ollut tänään vaihtoehto. Hyvin sai kuitenkin hien päälle ja oli kyllä ihana nauttia aamiaisesta tuon jälkeen.




Ulkona on kyllä aivan ihana ilma, vaikka mittari näyttää -16 astetta. Sen verran mukavuudenhaluinen olen, että en olisi ulkona aerobistani viitsinyt tehdä.

Teen ensimmäistä viikkoa uutta saliohjelmaani ja eilen oli vuorossa olkapäät ja ojentajat. Hyvän tuntuman sain tässäkin treenissä. Ojentajille en ole rannevammani vuoksi tehnyt ranskalaista punnerrusta pitkään aikaan, mutta eilen se sujui hyvin ilman kipuja. Myös aikaa on kulunut tämän treeniohjelman kanssa paljon vähemmän, sillä viime syksynä tauot sarjojen välissä olivat usein pitkiä. Nyt saa sitten kunnolla hien pintaan ja pitkästä aikaa ohjelmassa on mukana myös supersarjoja.


Siinä vähän suttuista puhelinkuvaa eilisen treenin jälkeen. Toivottavasti saisin pian uuden puhelimen. Harmittaa kun tuo Galaxy S4 kamera on niin huono verrattuna esimerkiksi miehen Sony Z2 kameraan, jolla nuo ylemmät kuvat on otettu.

Huomenna on ohjelmassa ensimmäiset yhteistreenit valmentajan kanssa ja jalat on treenivuorossa. Jännittää kyllä melkoisesti, mutta eiköhän tuo treeni hyvin mene. Toivon ja uskon saavani itsestäni enemmän irti, kuin yksin treenatessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti