sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kulunutta viikkoa

Tämä viikko on osaltani ollut vähän erilainen, kuin toivoin sen olevan. Päänsärky ei ole ottanut hellittääkseen. Jalkatreenissä huomasin pitkien kyykkysarjojen aiheuttavan vasemmalle takaraivoon tykytystä. Lyhyissä sarjoissa tämä ei kuitenkaan vaivannut. Työpaikan salia ei selkeästikään ole suunniteltu jalkatreeniohjelmani tekoon, joten jouduin päänsäryn lisäksi soveltamaan myös liikkeissä.

Rintatreeneissä tasapenkki oli jätettävä kesken ja väsytettävä rintalihkaset muuten. Lääkärin diagnoosi kohdalleni oli jännityspäänsärky ja hoidoksi tulehduskipulääkettä, lihasrelaksanttia, kauratyynyä ja Voltarenia.

Eilen juhlistimme mieheni kanssa vuosipäivää. Kävimme elokuvissa katsomassa Furyn, joka oli mielestäni yllättävän hyvä leffa. Olimme varanneet myös pöydän Gaijinista. Otimme Shibuya maistelumenun ja itse otin vielä alkuun Herushinki cocktailin.





Fyssari veljeni sai naksautettua rintarangastani muutamia lukkoja auki ja antoi minulle käskyn pitää lepoa salilta. Tiedän että on typerää valittaa moisesta, ihmiset kärsii pahemmistakin kivuista, mutta jotenkin tauon pitäminen salilta näin kehitysvaiheessa tuntuu todella kurjalta. Ongelma on siis se, että lihakset ovat tulehtuneet(?) ja kun teen pitkiä sarjoja liikkeissä, jotka aiheuttavat painetta niskaan, nousee verenpaineet ja veri ei kierrä kunnolla päähän ja tämä aiheuttaa päänsäryn.

Olen pohtinut mistä tämän vaivan olen itselleni saanut ja ainoa ns. uusi liike salilla on ollut taljassa tehty pystysoutu superina leveällä ja kapealla otteella. Tämä liike on tuntunut hieman hankalalta ja sehän ottaa tuonne trapseihin, joten voi olla mahdollinen aiheuttaja. Täytyy keksiä millä korvaisin tuon liikkeen jatkossa.

No varasinkin nyt ensi torstaille uuden ajan hierontaan, tiistaille syvävenyttelytunnin ja crossaan salitreenien sijaan, jotta saisin paikkoja auki. Sain hierojalta lainaan laitteen, jolla kallonpohjanlihaksia pystyy hieromaan auki.


Seuraavan kerran salitreenit on vuorossa ensi perjantaina jälleen valmentajan kanssa. Voi olla että lisään nyt yhteistreenikertoja, kunhan oloni vain sen mahdollistaa. Toivottavasti tällainen vajaan viikon tauko salista, olisi riittävän pitkä, jotta perjantain treenejä ei tarvitse lopettaa päänsärkyyn.

Voisin ensi viikolla kirjoittaa tekemistäni venytyksistä ja hoidosta tuonne niskan alueelle, jos tätä sattuu lukemaan joku toinenkin henkilö, kuka kärsii samoista vaivoista.


2 kommenttia:

  1. Pysytään tutkalla, että miten meidät olot paranee. Kerro heti jos keksit jonkun hyvän kivunlievittäjän. :) T. "Health's Kitchen" Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerron kyllä :) Eilen crossailin 50min ja kotona jo "rutiinksi" muodostunut piikkimatto selälle, piikkimatto niskalle, kallonpohjan hieronta, Voltaren kombo :D

      Poista