sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikonloppu

Välillä tuntuu siltä, että lauantai ja sunnuntai ovat viikosta ainoat päivät, kun ehtii tehdä jotain. Tiedän että näin ei saisi olla, mutta haasteensa tuo työmatkat ja treenit arkena, jonka vuoksi iltaisin kotona vietettävä aika on valitettavan marginaalinen.

Usein työviikon jäljiltä kertyy univelkaa, joka olisi mukava viikonloppuna nukkua pois. Viikonloppuja ei kuitenkaan haluaisi käyttää nukkumiseen, vaan johonkin hyödylliseen tekemiseen. Tämä on yksi syy, miksi en nykyään tykkää juurikaan juhlia tai valvoa myöhään. Se on sitten aina jostain pois.

Eilen oli kuitenkin pakko levätä ja nousin sängystä vasta 9 jälkeen. Onneksi eilen ei kuitenkaan ollut pakko tehdä mitään.

Treenivuorossa oli jalat, joten olin ajoittanut salin vasta alkuiltaan, jotta saisi itsestään enemmän irti. No eiköhän tuo pirullinen ponnistuspäänsärky sitten alkanut osoittamaan merkkejä heti ensimmäisessä liikkeessä. Päätin kuitenkin että en luovuta ja pyrin välttämään paineen kasvamista pään alueelle, joka tietenkin oli helpommin sanottu, kuin tehty, sillä treeni sisälsi mm. kyykkyä, hackia ja prässiä.


Kyllä harmitti, kun jäi treenistä sellainen fiilis, että olisi voinut tehdä kovempaakin. Kotiin päästyä oli pakko nappaa päänsärkylääkettä suuhun, joka onneksi auttoikin nopeasti.

Tiedän että osittain syy päänsärkyihini johtuu todella kireästä ja jumissa olevasta kaulasta ja niskasta. Nämä ongelmat aiheutuvat taas osittain siitä, että kuljen työmatkani junalla ja mikä olisikaan sen mukavampaa, kuin sulkea aamusta silmät ja nukkua. Harmi vain, että pää tuppaa retkottamaan mitä mielenkiintoisimmissa asennoissa ja tämä ei ainakaan rentouta kaulan aluetta. Ryhdyinkin jopa miettimään lentotyynyn ottamisesta mukaan työmatkoille. Se voisi ehkä aiheuttaa hilpeyttä kanssamatkustajissa, mutta sitten taas toisaalta.. :D

Tänään on treenivuorossa rinta ja hauis ja toistaiseksi vaikuttaa hyvältä, eli päätä ei särje. Ei muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille.

Jos lukijoissa on henkilöitä, jotka kärsivät etenkin tuon kaula-alueen kireydestä, kuulisin mielelläni keinoja, joilla olette tuota hoitaneet.

2 kommenttia:

  1. Intialainen päähieronta auttaa kaula-alueen kireyteen! Lupaan että päänsärky helpottuu, sarjahoitoa suosittelen :)
    Otas yhteyttä johonkin kosmetologiin (tekee yleensä intsuja) tai hierojaan. Noi intialaiset päähieronnat ei ees oo niin kalliita kun muut hieronnat ! Toivottavasti saat hoidettua, niin treenitkin sujuu sit taas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No intialainen päähieronta ei kyllä tullut itselleni mieleenkään, joten kiitos vinkistä :)! Pakko se on varata, sillä sama särky alkoi sunnuntaina, kun aloitin treenit penkillä :D

      Poista